4.03.2006 г., 1:00 ч.

Слушам любимата ти песен 

  Поезия
1272 0 3

Слушам любимата ти песен.
Нямаме си наша.
Тъжна е. Напомня ми есен.
Моля те, налей и в моята чаша.

Слушам любимата ти песен.
Пее я жена.
Казва, че без теб животът е по-лесен.
Това, разбира се, е лъжа.

Слушам любимата ти песен.
Не е писана за нас.
В нея светът е прекрасен.
Слушам я вече цял час.

© Кари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??