3.04.2006 г., 10:25 ч.

Слънце и Луна 

  Поезия
1095 0 2
Луната Слънцето обича,
все го гони, но никога не го настига.

Луната Звездите за дарове му праща,
а Слънцето си има всичко и ги отпраща.

Луната иска Слънцето да види,
да има спомен, за който всеки да й завиди.

Веднъж когато си отиваше Луната,
зърна за секунди светлината.

Луната е сама в нощта и все й е студено,
нуждае се от Слънцето - от него иска да е покорено!

© Фа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??