31.10.2004 г., 0:56 ч.

Слънчев обрат 

  Поезия
1104 0 2

Слънчев обрат

   

Дяволска работа. Счупен ми беше късметът
но ти дойде и слънчева мрежа изплете.
И как го стори,но днеска животът е нов,
пълен с надежда с вяра и светла любов.

Ето от коша надеждата рита с крачета.
Дяволска работа.Счупен ми беше късмета.
Днеска със радост се грижа за двама мъже,
слънцето спуска в сърцето ми злартно въже.

Таткото аз и синчето.Да вече сме трима.
Дяволска работа не, а любов обяснима.
Трудно се диша щом ти се счупи късмета,
тъй е прекрасно да диша в кръвта ти планета!

                                                                                   на Жоро

© Кирилка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??