19.05.2007 г., 12:28 ч.

Смехът кънти като кристал 

  Поезия
502 0 4

     - Смехът кънти като кристал
и свети в озарение лицето,
а римите от листа бял
възкръсват цели в битието,

когато се отърсиш от страха,
на пластове, събран в душата
и сетиш полъха на любовта
дори на пеперудата в крилата.

 

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??