Кое според мен е ценно ли, ами Боклука,
Импортираме си го от Италия, чак до тука.
Помагаме от сърце на братята си Италианци,
А за нас ли? Ами, ей такива големи Таратанци!
Нека се пазим от Руснаците.. щото са "Тирани",
А пък EU не ги знам... мълчат си,като посрани?!
Ами как не, сега няма какво друго да ни вземат,
изчакват US Рептилите... всичко да ни отнемат!?
Щом стойността на боклука е толкова безценна,
изглежда ще е ваксина с ефективност извънземна?
Далавера е да внасяш Gucci, Armani, и Italiano смет,
Възхитени сме...от този така дългоочакван късмет?!
22.03.2020...Виена
10.41мин...Кризисен Поет...
© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени