19.06.2009 г., 12:40 ч.

Смея се на себе си 

  Поезия
497 0 2

Страдание от самота.

Изгубвам смисъла

да се радвам, усмихвам.

Нещо да правя.

Със сълзите си говоря.

Много ми трябва,

за да се пречистя и оправя.

После ще живея.

След болката

лицето ми ще усети

вода и... минава ми.

Смея се на себе си.

 

 

                                                                                                Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??