29.09.2007 г., 15:06 ч.

Смях 

  Поезия
556 0 8
 

Смях



Смехът, какъвто и да е,

навсякъде живот посажда.

От радостния - цвят расте,

иронията  -  троскот ражда.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??