31.08.2007 г., 18:01 ч.

СМЪРТ!!! 

  Поезия
593 0 0
Колко е безкрупулна,
Колко е жестока.
Тя отнема любимите ти хора
Идва изведнъж
И неочаквано те изненадва
А тя...
Винаги е била около теб
Защо си толкова наивен?
Така разгневен и прозрачен си сега.
Все едно никога не си го знаел?
Но не е така!!!
Дълбоко в теб,в душата ти
Винаги си го разбирал
Но това е то РЕАЛНОСТТА!
Смъртта на никого не прощава
И продължава да броди по земята
Като призрак в нощта!

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??