2.02.2011 г., 16:02 ч.  

Снежинка гейт 

  Поезия » Хумористична
405 0 2

"Във въздуха са снежинките бели.

Хванете ги там, снегорини смели.

Пак бисер голям изръсих аз,

но това да си остане между нас."

 

Осмивам изцепка на Бойко.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??