11.04.2008 г., 21:05 ч.

Снежна нощ 

  Поезия
646 0 1

Навън е красиво, снежно и бяло,

сякаш земята е покрита с меко одеало.

 

Снежинки танцуват с вятъра нежен

и тихо заспиват върху постелята снежна.

 

Стъпки отекват там, в полумрака,

а отсреща някой ги чака.

 

 

И губят се бавно, бавно в нощта,

а снежната преспа остана така,

сякаш другите стъпки очаква.

© Виолета Точева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добро е,а и римата много ми харесва как е станала.Очаквам сега и нещо пролетно(надявам се,че ще има,нали?).
Предложения
: ??:??