Весел снежнокрил април,
слънчев тук и там,
зимен водевил, но мил
в пролетния плам.
Още малко скок - подскок
слънце ще бере
в пролетен поток дълбок,
в цъфнало дере.
Утрото блести, лети
и цъфти насън,
в пролетни мечти ехти,
и тупти навън.
© Милена Френкева Всички права запазени