11.02.2012 г., 19:11 ч.

Сняг вали! 

  Поезия » За деца
771 0 3

Сняг се сипе на парцали

и тихо шумоли. 

Всеки му се радва и се пита - 

до кога ще продължи?! 

Нека да вали, нека да вали!

© Алис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??