27.04.2011 г., 10:04 ч.

Социално слаб 

  Поезия » Гражданска
620 0 1

Приятелю, повярвай ми –

                                         животът  

е много по-добър от този ден!

Съдбата

            с нас играе си на тото...

    Убожда ни сърдитият остен

на времето...

                         А искаш да се съмне

                         и пак да те събуди синева!

    Знай,

    късно е, в душите щом е тъмно,

           щом мислим,

                                     че е късно за борба!

Но идва ден,

във който възроден

ще си и ти –

мечтай, но и бъди!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??