20.06.2012 г., 10:53 ч.

Спаска Митрова 

  Поезия » Гражданска
449 0 0

Македония вчера сама определи своя път.

За туй виновен бе македонският съд.

Той се оказа изключително недемократичен.

Проблемът тук не е само личен.

Те се имат за някакви аватари,

а нас ни смятат за... татари!

Как не ги е срам - да отнемат детето на тази жена!

Но за ЕС и НАТО няма да имат подкрепата на нашата страна!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??