5.10.2009 г., 0:40 ч.

Специално за "големите" мъже 

  Поезия » Хумористична
643 0 6

Ти ли си човекът, когото обичам?

О, да!

Извинявай, ама често се увличам.

Не си прави илюзии, че нямам силни карти,

да бе, всички под 88 сте ми дърти.

Ей на такива да се опариш,

после  на камък да удариш.

Да се възползват за година, дори две

и като им писне... "ох мила, ама ти си само дете."

Е, нали сте много големи,

сигурно затова изпадате често в дилеми.

Вземете ни научете на поведение

или поне на уважение.

Да вземаме ли пример от вас

или ви е по–удобно да сме пас.

Тц, разсъждавай по-трезво бе, бате,

чакай да не се объркам и да ти кажа "тате".

Много сте забавни,

просто нямате равни.

Как все на вас ви се случва

някаква подобна случка?

Влюбила се във вас ученичка,

ама за вас била много мъничка.

Иначе  била сладурана

сигурно затова си позволи да я вкараш в капана.

Мъжете ласки и комплименти подаряват

само, докато набора узнаят.

Хайде, щом е така, не ни заглеждайте

и с целувки не ни подвеждайте,

че детската душа е най-ранима,

даже не зная как да го опиша с рима.

Никога няма да ни разберете,

дори и не се мъчете.

Опитах се да ви обясня този факт,

хайде да видим с какво ще се оправдаете пак,

след като ни целунете в уличния мрак.

 

                                         eFm1

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре си ги наредила. И все пак- не бъди толкова черногледа, във всяка градина, покрай която е минала градушка, има поне 1 оцелял плод!
  • Леле страхотно е
  • То пък са едни мъжееееееее!Поздрав за стиха!И млади и стари....все въздухари!
  • Мила,много е хубаво и реално.Много истински си преправила в рими действителното поведение-продължавай все така...много си добра!!!
  • На мама момчетата - такива докрая оставаме, додето ти растеш...
  • И най-големите мъже си остават момченца...
Предложения
: ??:??