11.07.2013 г., 22:49 ч.

Спирам с очите да обичам... 

  Поезия
437 0 1

Спирам с очите да обичам,

докосването тленно наранява.

Близката любов отричам - 

от нея загуба остава.

 

Ще обичам отдалече...

дума, поглед, образ, звук.

С илюзия ще дишам вече, 

на въздуха напук.

 

И защо са ми видения?! 

- когато искам да усетя.

Страня от затъмнения.

Живея докато светя!

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??