31.01.2015 г., 13:39 ч.

Спомен 

  Поезия
260 0 0

Не е зима.

Агне "пее".

Дърво расте.

Село.

Река.

Въртележка.

Сладолед.

Криеница.

Куче.

Топка.

ПИФ.

 

 

 

 

 

 

© Тихомир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??