21.03.2010 г., 20:56 ч.

Спомен 

  Поезия
684 0 2

Обичам зимата, теб и снега,

полето под снежна постеля,

заскрежената бяла гора

и красивата зимна неделя.

 

През снежни полета влакът лети,

релсите бързо се губят във мрака.

Пред мен сте вие, неземни мечти,

на гарата споменът чака.

© Мария Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??