8.10.2014 г., 12:34 ч.

Спомени 

  Поезия
508 0 1

Спомени
 

Ах, ах...
спомени - мили и безценни,
нахлуват в моя ден, 
щом Вапцаров е с мен.
Прочитам стих, един-два,
тихо се понасям,
до тебе аз заставам
и до края с тебе си оставам!
Вапцаров, дава ми кураж
до тебе да съм аз, 
но завинаги болката в назе ще боли
когато заминеш си, отново ти, 
както някога преди...! 
"Обичам те!", помни
щом в сърцето ми си само ти!

Калина Петкова

07.10.2014

© Кали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??