6.08.2007 г., 13:24 ч.

Спомени 

  Поезия
586 0 4
                        Спомени

Плете сърцето ти дантели
върху напуканите мои устни.
Прекарва лъчи през душата ми.
Но напразно!
Оглежда се небето в отворената
рана на моята усмивка.
Целува ме нощем мракът,
с нажалени спомени ме изгаря.

© Деница Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??