6.10.2006 г., 22:24 ч.

Спрете ... 

  Поезия
554 0 6
Не съществува никой,
а всички са тук.
Сякаш съм в транс,
а всеки ми прави реверанс.
Шум и хаос
са тук и сега.
А в главата ми бумтят
блус и тъга.

Движение и скорост
убиват скромността.
Писъци и викове
разпокъсват хубостта.
Спрете, спрете
този цикъл.
Отцепете се,вижте се
извън този дрибъл.

Избягайте от монотонността,
Излезте и се огледайте
Какви сте в този хаос
и какви мечтаете да сте.
Спрете ...Помислете

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??