14.04.2012 г., 19:11 ч.

Спри с лъжите 

  Поезия
595 0 0

Спри с лъжите си,
аз вече не вярвам!
Наивната в мене я няма!

До болка боли ме
да го призная,
но спри вече с тая измама!

Отдавна зная, че лъжеш
най-нагло очите,
които обичат те силно!

И зная, че мамиш сърцето,
което единствено и само
за тебе то бие!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??