10.06.2006 г., 18:05 ч.

СПЯЩА КРАСАВИЦА 

  Поезия
739 0 2

СПЯЩА КРАСАВИЦА

Събуждане в прозрачната стая на живота
Зора новоизлюпена, последно погребение
Застинали във болката изсъхнали цветята
Предвестниците горди на нечие видение


Времето отминало, забравените хора
Единствена надежда за днешното утро
Очи премрежени, сънена умора
Начало бледорозово на вечен хоризонт


Спяща красавица, будна за живот обречен
Мъничко желание готово за полет
Спяща красавица, единствена на този свят
В тишина обгърната паднала в несвяст

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??