27.09.2006 г., 2:11 ч.

Срам 

  Поезия
692 0 4
Срам

Вървя печален
във света на глупостта
по улици обляни
в празни светлини
От червените реклами
бликва срамота
която трудно ще изтрия
с гъбата на лудостта

© Борис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??