26.02.2006 г., 23:21 ч.

"Сред тишината" 

  Поезия
1023 0 5
Веднъж ме погледни-
и ще политна!
Веднъж наистина ме пожелай!
Не знаеш колко малко ми е нужно
да забравя смърт,сълза и край.

Веднъж ме притисни до теб и тихо!
Нищичко не казвай след това.
Няма по-голямо щастие когато-
тишината шепне всичките слова.

© Вероника Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??