Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Единият си крак до другия вдигни,
а после лекичко и двата отвори,
затвори си очите, помоли се за дъжд,
прехапи си езика и здраво се дръж.
Започвам по-бавно, за да влезеш във ритъм,
май и друг път си танцувала, но ще те питам:
Желаеш ли екстри или си "класичка"?
Не, не ми се превземай като католичка!
Та аз съм неверник, дори атеист,
и гледам на теб като художник на лист,
горящ от желание да нарисува шедьовър.
Давай, включи се със някой маньовър.
А така! Супер! Още по-бързо!
Не се плаши, няма във тебе да свърша.
Все още съм млад и децата отбягвам,
а и с различни обичам да се надбягвам.
Какво? Ще ревнуваш! Моля те, спри се!
Млъкни по-добре и по корем завърти се.
А сега ми кажи с какво съм различен
от всеки друг, който те е събличал?
По-добър ли? Грешиш! Не ме величай.
А дай да направим"69" за край...
Супер! Перфектно! Подай ми цигара
и ставай да тръгваме обратно към бара!
© Николай Драгиев Всички права запазени