СРЕЩА
С теб ще се срещнем след години.
„Здравей" ще си прошепнем, „Как си ти?".
За грижите ти аз ще те попитам
не с думи - с безсънните очи.
Ще се усмихнем тихомълком двама
и ще си спомним миналите дни.
Въпросът, който ни вълнува, няма
да смеем да си зададем, уви!
Ще се надяваме, че ще се видим,
щом след минута-две се разделим.
Ще се целунем. Тръгна ли - невидим
за теб ще съм през всички сиви дни.
© Светослав Григоров Всички права запазени
Вълнуваш!