14.02.2015 г., 22:07 ч.

Староградски 

  Поезия » Гражданска
416 0 1

 



Староградски

 

Бръчки страшно смешни вреждат се послушно
в слепите очи.
Стари песни почнах да преслушвам,
сладко споменът боли.
Късно никога дали не è,
пак прокрадва се въпросът.
Радвам се дори на това,
че руши се моят свят
кръстосан.


14.02.2014
София




 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??