9.02.2006 г., 17:25 ч.

...СТИГА ДА ПОИСКАШ... 

  Поезия
653 0 3

Когато си отвориш някой ден очите,
ще видиш всичко на света.

Когато се заслушаш в листата,
ще почувстсаш тяхната тъга.

Когато се загледаш в гълъбите,
ще съзреш най-накрая свобода.

Когато се заслушаш във думите,
ще чуеш смисъла.

Когато ти поискаш да ме чувстваш,
ще разбереш,че през дългия път държах те за ръка.

Когато ме погледнеш във очте,
ще разбереш и ти колко силна е била всъщност някога страстта
между моята и твоята душа...

                              ...СТИГА ДА ПОИСКАШ

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??