13.10.2007 г., 11:11 ч.

Стихчета 

  Поезия
703 0 0
 

Букет от рози аз ще набера,

венец от тях ще изплета.

На тебе, мили, ще го подаря,

и във вярност ще се закълна!!!






Какво е любовта?

Една хубава сладка лъжа

или просто една без мислена мечта???

Могат ли хората да обичат,

когато другите не ги зачитат???





Към теб ще пратя пойна птичка,

с песничка да те пробуди.

Нежно на ушенце да ти каже,

че ти си моят ангел

и само тебе аз обичам!





Слънце мое в морето,

само ти си ми в сърцето.

Теб обичам аз

всеки ден и час!




Не искам друг а само теб!

Ти си моят лек.

Ти на моето сърце си господар,

ти в живота ми си Божи дар!





Отново щастие в очите ми блести.

Отново сърцето лудо ще тупти,

защото скоро вкъщи ще си ти.

И потопени в нашите мечти,

ще се гушкаме по цели дни!

© Нели Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??