16.02.2010 г., 10:08 ч.

Стихийна 

  Поезия
717 0 7

 

 

                                                                                 на една Приятелка

 

 

 

... Отвъд океана на времето
танцувай с милиарди звезди,
върху счупените окови на бремето
най-нахално стъпи,
когато угасват без спомен галактики,
когато от слънце и вятър в сърцето боли,
ти разлей се в стихията бясна и пяна Бъди!

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??