15.02.2008 г., 23:06 ч.

Стихийо... Спаси ги! 

  Поезия
685 0 1

 

Горят ме! Децата ми горят, Стихийо!

Изсичат им ръцете и краката...

Спаси ги! Мен убий! Стихийно...

 Режи! Със върховете на листата!

 

 

Дойдоха, през нощта. За да не видя!

С очите си запалиха пожара!

С ръцете прогориха тишината!

Със зъбите накладоха жарава!

 

 

С кинжали им разкъсваха крилата.

Видях ги! Те не ме видяха...

Децата ми равниха със земята.

Стихийо, кръв за теб проляха!

 

 

Сега съм сляпа... Падам на колЕне!

Изстинала полагай ме в Земята!

Стихийно ехо, с крясък стене!

Спаси децата на гората!!!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??