4.06.2008 г., 23:14 ч.

Страдание 

  Поезия
569 1 0
Здравейте! Това е едно мое стихотворение, имам молба да напишете коментар с вашите забележки, за да може да го дооформя :)


Понякога толкова силно боли,

че душата не може повече да търпи...

Ужасно много трябваш ми ти,

че мойто сърце без теб ще спре да тупти...

 

Понякога е трудно и безсилен си ти,

че не можеш да върнеш както беше преди...

Моля те, ела при мен – помогни,

върни ми пак любовта, щастливите дни...

 

Понякога в теб всякаш жарава гори

и усещаш как душата изгаря, нали?

Всичко искаш да забравиш, уви -

може би времето по-лесно ще заличи...

© Мария Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??