17.08.2016 г., 23:23 ч.

Страх 

  Поезия
489 0 1

СТРАХ

 

До скоро аз бях куражлия.

За кожата не бе ме страх!

Но днеска вече аз не крия..

Страхувам се, че остарях!

 

Навсякъде и днес заничам,

надзъртам в профили и фас...

По тайните шамани тичам...

Не съм готов ,”за оня час”...!

 

За моя свят взе да ми пука...

Със нервите не съм добре?!

Страхувам се да сгазя лука...

Страха , във мене се дере.

 

Дали пък туй не е нормално?!

Навярно всеки има страх!

Въпроса ми звучи банално,

до тук как стигнах не разбрах?!

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Философска и житейска творба! Страхът е част от нас, или ни предпазва или ни кара да се държим глупаво. Страхът е нещо нормално. Смел е не този дето не се страхува, а който се бори със страховете си.
Предложения
: ??:??