Не ме е страх от действията.
Страхувам се от чувствата,
които са ги породили...
Не ме е страх от случайността.
Страхувам се от нейната
продължителност...
Не ме е страх от лъжата.
Страхувам се от безчувствието,
което я съпътства...
Не ме е страх от грешка.
Страхувам се от
повторението й...
Не ме е страх от любовта.
Страхувам се от нейната
искреност...
Не ме е страх от вечността.
Тя е нашето безвремие...
Не ме е страх от Теб!
Страхувам се от късното Неизвестно!
Страхувам се от закъсняла Истина!
Страхувам се от Себе си!
Страхувам се да не сгреша!
Не знам дали ще си простя!
© Соня Всички права запазени
Без страх напред!