17.02.2007 г., 7:30 ч.

Страх ме е! 

  Поезия
659 0 2
Страх ме е... безумно много!
Страх ме е от този ден.
Ще ме обидят те жестоко
и на мъката ще бъда в плен.

Страх ме е... от тези думи
и ако те ги изрекат.
Боли ме толкова от тези думи,
но те не могат да го разберат.

Страх ме е... защото съм безсилна
пред многобройните ми врагове.
Страх ме е... не искам да се срина,
умирайки във нечии ръце.

© Катя Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??