7.10.2006 г., 23:20 ч.

Страх ме е да не те загубя 

  Поезия
3787 0 12
Страх ме е да не те загубя, мое мило момче! В очите ти като погледна виждам водопад от мечти, наречени с моето име... Когато те прегърна аз усещам твоето сърце как задъхано в луд ритъм послания нежни за мене реди! Когато те целуна, от допира на устните ти, аз политам най-щастлива, по небето се рея като птиците. Не искам в миг... да те загубя и всичко да свърши между нас... Обещай ми, че няма да стане това и ще се къпем в океан от любов. Обещай, че с мечтите ни и тя ще расте, със всеки един изминал ден, все повече!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??