23.08.2007 г., 9:03 ч.

Страхувам се 

  Поезия
651 0 4
Страхувам се, причини много.
Сядам и ето плача!
Привличам всяко страдание,
за любовта - сълза.
Сълзи, сълзи!
Сами в нощта!
Тихи, тихи,
капят дланта...

Обичам те, любов!
Без теб ще се изгубя!
Още чакам отнесено
със свойте сълзи тебе.

Страхувам се
да не те изгубя -
вече съм буря,
хвърлям мълния.

Но светло е и хубаво.
Всецяло!
Но помня ли мъката?
Бих обвила тишината отново,
бих изстрадала най-тъжни дни.
Само да си до мен ти.

... на Светльо

© Цветелина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??