30.08.2007 г., 18:15 ч.

Странно... 

  Поезия
576 0 0
Колко странно е, че те обичам,
макар това да не личи.
И винаги пред тебе да отричам,
все някой ден ще проличи.

Колко странно е, че виждам
теб навсякъде. И във съня.
И без дори да се заглеждам,
пак твоето лице ще видя.

Колко странно е, да знаеш.
Не го мисли. Съдба е.
Все някога ще го узнаеш:
между нас това ЛЮБОВ е.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??