14.02.2007 г., 19:11 ч.

Страст 

  Поезия
860 0 3
Поглеждам те - потъвам в безкрая,
докосвам те - падам в бездънна бездна,
прегръщам те - пропадам в океана.

Прокарвам пръсти бавно през косата ти,
с ръка следя извивките на устата ти,
с език минавам по цялото ти лице,
с нокти оставям следи по цялото ти тяло,

Падам на колене отново пред теб
и те моля горещо вземи ме,
отведи ме далеч в рая,
където само аз ще те желая,
където всичко ще се слее между нас
в едно сърце, пулсиращо от страст.

© Кристина Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??