21.04.2008 г., 20:22 ч.

Страст 

  Поезия
675 0 2

Казваш, че ме искаш –

ела и ми кажи!

Всичко аз ти давам –

ела и ме вземи!

Със поглед запали ме,

със устни угаси,

шепни ти мойто име –

ела и ме люби.

Не чакай да съм твърда,

не искай ти това,

дори и да увъртам,

вземи ме ти сега.

Със пръсти изгори ме,

със поглед ме попий,

с целувка награди ме,

със страст ме ти убий.

Цяла нощ целувай

всяка част от мен,

цяла нощ будувай,

цяла нощ и ден.

Със тяло подлуди ме

и диво ме люби,

шепни ти мойто име,

душата разбуди.

Не спирай цяла вечер,

да нямам миг покой,

така те искам вече –

да бъдеш вечно мой.

Ела, сега те чакам

сама в леглото аз,

не искам да протакам

ела във този час.

Със поглед покори ме,

вземи ме на ръце

и лудо ти люби ме

със лудо биещо сърце!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??