15.04.2008 г., 18:58 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
841 0 1
Плътта ми изтръпва, от огън изгарям,
кръвта ми бушува от страст,
жигосват ме устни, дъха ти улавям,
пияна от твоята сласт.

Ръцете ми сякаш безумно - безпомощни,
ту бягат гальовно, ту късат плътта,
чертаят магията древна, отколешна,
на вечното сливане, на любовта.

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??