22.04.2008 г., 18:39 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
843 1 3
Ела, разкъсай, пожелай ме,
удави ме в свойта страст!
Убивай ме нежно, не ме жали!!!
Покажи ми своята власт,
покажи защо твоето име е Мъж!!!
Мъчи ме, накарай ме да тръпна
всеки час, всеки миг, всеки път,
когато се сещам за теб, да
усещам твоята плът! Горещ огън
и лава, която изпепелява душата,
искам, искам те сега или веднага!
Не мисля повече да го отлагам,
копнея за мигове, в които
щом доближиш ме,
грешна кръв отвътре ме прогаря!!!
О, няма ли те в този ден,
тъй мрачен е светът за мен,
а аз като айсберг застивам в сърцето
и искам само да умирам  в ръцете ти!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е искрено - поздрави.
  • Вярвам ти...с обич от мен за вас...и е много хубаво!
    с обич от мен за теб...
  • Аз вярвам! Тъкмо сега ти е времето-греби с пълни шепи от живота и давай и ти каквото можеш! Поздрав!
Предложения
: ??:??