23.09.2008 г., 7:47 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
1341 0 2
Като цигара и мен запали ме.
Накарай ме да се отдам на греха.
Във върховната страст потопи ме
и от възбудата нека горя.
Като от чаша със вино отпивай с наслада
и нека в желанието си да изкрещя
за милувки съзнанието ми неистово страда,
накарай ме сега от екстаз да летя.
Докосвай ме жадно със устни...
Събличай ме и без дъх ме остави...
Нека от всички помисли мръсни -
по тялото си да усещам твоите следи.
Само аз и ти - без грам преструвки.
Ръцете ти да вилнеят по моето тяло.
Наказвай ме смело само с целувки...
Сякаш времето заради нас се е спряло.
Нека нямаме и тая нощ задръжки.
Нека правим всичко без срам.
Нека да бъдем в желанията си по-дръзки,
далече от всички във нашия блян.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??