22.10.2009 г., 22:04 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
791 0 1

Накарай ме да искам да живея!

Накарай ме да вкуся от греха,

да тръпна от възбуда, да копнея

в ръцете ти от страст да изгоря!

 

Целувай ме и бавно ме събличай

и нежно след това ме обладай...

Желаеш ме сега, не го отричай -

ела до мен и си го пожелай!

 

По-смело, със целувки ме наказвай...

Недей да си помисляш за това,

че ме обичаш - не, не го показвай! -

Единствено поддай се на страстта!

 

Поискай ме преди да стане късно -

не разсъждавай, просто се отдай!

Изпепели ме с топлите си устни!

Ела до мен и си го пожелай!

© Няма Значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??