Не дишай ти,
не говори,
а нежно с устни рисувай
по мене ти!
С пръсти
по кожата ми
ти пиши
и мълчи!
Не говори!
Погледни в очите ми,
проникни в душата ми
и кажи ми чрез тях,
че обичаш ме ти!
С теб сляти в едно,
изгарящи от страст,
изживяващи вечността,
ще разберем - що е любовта ни?!
© Криси Всички права запазени