12.03.2006 г., 1:29 ч.

СТРАСТИ 

  Поезия
887 0 0

СТРАСТИ

Спомен аза теб не ме напуска в този късен час,

Мисли:

Диви,

Страстни,

Непреодолими ме

Спохождат сега и ме карат да си мисля за страста,

Която за някои е единствената цел във една връзка.

Страста да усетиш:

Допира н акопринено-нежната и кожа

Топлината на устните в това състояние

Нуждата и,желанието и в този миг на наслада

Как всички сетива в нея и мен са обсебени от страста

Да използваш да край:

Сетивата

Краиниците

Фантазиите си!

Страста кара голите тела да образуват красиви

Причудливи форми в този миг на удолствие да

Се усеща пълната мощ на пъркньора.плудът на

Това деяние да бъде възнаградено с вечна необядна любов.

С това страста постига истенската цел за която

Е създадена да кара нас да му създадем работа т.е.

Нови души които да:

Вдъхне

Всели

И обсеби.до край

© Явор Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??