13.01.2007 г., 1:44 ч.

Стремеж 

  Поезия
779 0 2
Стремежът ми да те забравя
се превръща в сълзи от болката ми.
Стремежът ми да те нараня,
наранява само мен.
Стремежът ми да те оставя,
се превръща в копнеж да те имам.
Стремежът ми да те намразя
ме кара да те обичам по-силно от ден на ден.
Стремежът ми се обръща срещу мен.

© Бени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??