10.09.2007 г., 11:04 ч.

Струна 

  Поезия
491 0 7
Обтегната върху грифа на времето,
забравена в ъгъла на пространството,
късана и завързвана,
бременна с музика,
прашна от мълчание,
тя спи и сънува пръстите на виртуоза,
за да роди под тях
мелодията на живота си.
Преди да се скъса окончателно...

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??