15.04.2008 г., 18:25 ч.

студена Безметежност 

  Поезия » Гражданска
1044 0 7

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Който спи в поза ембрион, значи не е доносен - Народна поговорка:) 

 

 

Какво от туй, че моят свят разпада се,

ако някога въобще той бил е цял. :)

Двамата сега със Мен пропадаме...

в студена безметежност, в която аз съм крал.

 

На моя тъжен бал добре сте ми дошли!

Вижте ме разпънат на стената.

Огледайте се тъжно в моите очи,

малки братя и сестри на сатаната.

 

.!.

За сетен път изгубил вяра,

отърквам се до кървава наслада

в дъното, поръсено със сяра.

Един невинен днес гори на клада!

 

.!.

Разпорвам вени от стъкло

с бръснач прозрачен, бавно.

На поръсено с ками легло...

Подяволите, колко е забавно. :)

 

.!.

Ето, че сега пропадам в пода,

а цигарите далече са, на масата.

Подхвърлете ми ги, много моля -

дечица присмехулнички, от Масата.

 

.!.

Плисна се кръвта ми по паважа,

когато ти ме бутна от триколката.

Копеленце, слушай кво ще кажа:

начукай си го - храня се от Болката.

 

.!.

Огромен тумор в чистото небе,

синя красота сега не уврежда.

И прекрасно е, че хич не ме... тресе. :)

Защото още търся своята надежда.

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??